Γαλοτύρι Λάρισας με γιαούρτι και φρέσκο γάλα

Υλικά Συναγής

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
  • 100 ml γάλα πλήρες
  • 500 γρ. φέτα τριμμένη
  • 1 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό

Οδηγίες Εκτέλεσης

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 έως 4 ημέρες ανακατεύοντας 3-4 φορές κάθε ημέρα.
Μπορούμε να αλείψουμε σε φρυγανισμένο ψωμί ή να συνοδέψουμε κρεατικά.

Εικόνες